Д-р Николай Михайлов: Борисов се изявява като бос на мафията

Популярният психиатър д-р Николай Михайлов коментира изявлението, което премиерът Бойко Борисов направи след изборите.

Борисов пусна видео, в което обсъди случилото се и предложи „мир“ на опонентите си. Той направи и странно изказване, намеквайки, че „здрави момчета от ГЕРБ могат да ги преследват като чакали“.

Ето как д-р Михайлов коментира казаното от Борисов в изборната вечер. Той сравни министър-председателя с мафиотски бос от типа на филмовия герой Дон Корлеоне.

„Той изрече предупреждения от мафиотския регистър, нека го кажем направо, защото се усети, такава е представата му, че реванш на силите, които в политическия процес са спечелили срещу него, означава, предполага се някакво пряко улично действие, някакво разкъсване на меките тъкани и чупене на кости. Той каза – не правете това, защото ние имаме също здрави момчета, мога да ги призова. Преживя се в един момент и обяви, че така се преживява като главатар на мафиотска група. Това е Дон Корлеоне от едноименния филм, много лошо“.

Днес Борисов обяви, че е готов да даде „десет депутати“ на партиите, които искат да управляват и да съставят правителство.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *