Нидал Алгафари: Този, който трябва да пази конституцията, си бърше задните части с нея

Политическият експерт Нидал Алгафари написа много гневен пост в своя профил в социалната мрежа Фейсбук.

Алгафари, който дълго време работи и като политически пиар, изригна срещу партиите в парламента, които скоро ще ни накарат да отидем до урните за трети пореден път.

Той направи и индиректна атака към президента Румен Радев, обвинявайки го, че вместо да пази конституцията, той прави някои неприлични неща с нея.

Ето какво написа ядосаният Алгафари в социалната мрежа:

„Приятели,

всички тръбяха, че искат промяна. Каква промяна ни показаха? Смехотворна, тъжно плачевна и чалгализирано просташка!

Ако съдим по делата на някои народни представители ще стигнем до заключение, че не малка част от електората, който ги е избрал е изтъкан от комплекси, простащина, неграмотност, злоба и най-вече от видната липса на елементарно възпитание.

Как да отличим малцината разумни, знаещи и можещи народни представители, като тази институция ни залива с болонки, храсти, 500 к, купуване на народни представители, сякаш са в махалата, с откровени лъжи, цепене на политически сдружения, сексуални подмятания, намеци за съвкупления изказани от трибуната на храма и се държат като ОППГ – организирана политическо престъпна група?

Кой харесва подобно поведение?

Харесват го същите тези, които изпратиха в светая светих на демокрацията, Крачун и Малчо, Бай Ганя в най-сатиричния му вид, хора пред които и най-отвратителните мутри биха се засрамили. Тази част от народните ни избраници се гордеят с плоските си шеги, плиткоумните им „остроумия“, надявайки се, че простакът отново ще ги припознае като свои. И вероятно така ще стане и в следващото Народно събрание.

Тоз който трябва да пази конституцията си бърше задните части с основния закон. Друг погазил я, пък ще прави нов политически проект и мнозина му припяват като зомбирани, обезумели и изпаднали в транс. Аверът му, назначил вещ в заобикалянето на данъчното облагане, е в пълна готовност да се тури, където и да е, само и само да е около хазната.

Боже, какви недорасляци ще решават съдбините, не само нашите, но и на децата и внуците ни.

Толкова е абсурдно!“

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *