Нидал Алгафари за Слави Трифонов: Държи се като някакъв паша

Политологът и пиар Нидал Алгафари сподели интересно мнение относно лидера на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

Алгафари заяви, че не е останал никак впечатлен от начина, по който Слави е изглеждал във видео интервюто, което той разпространи във Фейсбук. Според Алгафари, във видеото Трифонов е изглеждал като някакъв „паша“.

Ето какво каза Нидал Алгафари в ефира на Bulgaria on Air:

„Ясно е, че решенията ще ги взема еднолично именно Трифонов. По начина, по който седеше във видеото, ми приличаше на паша. Представете си, че това трябва да го гледат дипломатите. Дали това негово поведение не е само за тези, които са гласували за него“.

„Това, че си завършил в Харвард не значи, че си добър във властта. Бойко Борисов, за да стане този „супермен“, тръгна от шоуто на Слави. И единият, и другият се обличаха в дълги кожени манта. После започна да им харесва да показват голямата си охрана“, каза още Алгафари и добави: „Корнелия Нинова най-вероятно ще даде подкрепа, за да оцелее политически. БСП имат полза от това нещо“, каза още Алгафари.

Междувременно политологът проф. Мария Пиргова заяви следното: „Ще видим правителство, макар и за кратко, но ще бъдем много разочаровани, защото не виждам кой как ще се справи. Партиите, които го подкрепят, ще видят, че губят заради недоволните избиратели“.

Тя добави: „Това не е неговият терен, не знам какво са си представяли хората, които са гласували за ИТН. Хората решиха, че в този театър тези хора ще стоят добре. Не виждам как без никакъв професионализъм и недопускайки експерти – да се върви с рогата напред, това няма да стане“.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *