Не е за вярване: На 52 г. Ивана е по-слаба от Галена (СНИМКИ)

Ивана се показа в топ форма при гостуването си по Би Ти Ви в понеделник вечерта. 52-годишната певица смело показа фин крак с роля с дълга цепка, а фигурата й напомняше за времето, в което пееше „100 патрона“.

Преди години Ивана качи близо тридесет килограма заради Хашимото. Тя предполагала, че има проблеми с щитовидната злеза, но от работа не намирала време да си направи изследвания.

„Сега не спазвам никакъв хранителен режим, ям абсолютно всичко, но в малки количества… Хапвам още като стана от сън – може да е ябълка, банан, нещо малко, но с него обмяната на веществата започва още сутринта“, сподели легендата преди две години и днес резултатите са видими.

Дори и навремето да е страдала от намеците за килограмите си, то днес има повод да се гордее.  Заради пандемията феновете й не могат да я видят на живо, а на снимките в инстаграм кой ли вече вярва. Но снощи на екрана обаче Ивана си показа тънка като газела и дори по-слаба от Галена, която гостува в същото студио само преди няколко месеца, отбелязва „Хотнюз“.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *