Нещо лошо се случи на Виктор Николаев! Водещият изправен пред огромна беда…

Водещият на „Здравей, България“ Виктор Николаев е изправен пред сериозна беда. „Ретро“ съобщава, че журналистът е закъсал сериозно с кредитите. Това в крайна сметка ще го принуди да се раздели с апартамента си в центъра на София. Николаев е забавил вноските по своята ипотека, поради което вече го е обявил за продажба.

Тук е моментът да припомним, че Виктор бе разследван за източниците на своите доходи и как е успял да си закупи толкова луксозен имот на пъпа на София. За неговото семейство това е втори имот. Той и съпругата му Людмила Желязкова вече разполагаха с едно голямо жилище в центъра на столицата.

loading...

Двамата преди година решили да купят и второто с идеята, че ще успеят да го изплатят, за да остане за дъщеря им Дара. Железова обаче имала все по-малко приходи от работата си в националното радио, където доста свили бюджета за хонорари, и явно това се е отразило пагубно на семейната каса. Освен това апартаментът им донесе куп скандали и затова взели тежкото решение да се освободят от бремето и от кредитите.

„Всички знаят къде живее след тези скандали около апартамента. Вече не се чувстват спокойни. Дъщеря им расте и скоро ще тръгне сама на училище, а за нейната безопасност не е добре всеки да знае къде живеят. Виктор не еднъж е казвал, че вече започва да се уморява от шума на големия град. Въпреки че апартаментът е на сравнително тиха улица, все пак е в самия център „, споделят запознати от сутрешния блок на Нова телевизия.

Николаев дори започнал да обмисля, ако му останат пари от първата вноска след продажбата, да си закупи къща близо до София. „Повечето хора вече искат да избягат далеч от града. Всеки, който има финансовата възможност, си взима или пък си строи къща. Ето и Ники Дойнов се реши на тази стъпка, въпреки че живее в един от най-хубавите квартали в София, иска най-доброто за семейството си, а именно спокойствие. Такова може да получи единствено в къща. Може да си вземат куче за детето, което тя толкова много иска, да не се притесняват, че ще ги познаят, докато си пият кафето. Работата ни е много тежка, а спокойствието е лукс“, допълват запознати.

Николаев получавал съвети от свои близки приятели, които вече имат къщи близо до София. Дори е ходил на няколко огледа, но не изключвал вариант и сам да си построи дома, който най-добре ще пасва на нуждите на семейството.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *