Незрящата Хриси Пачалова разплака журито на „Гласът на България“ (ВИДЕО)

Истинско събитие се случи на сцената на „Гласът на България“. Журито и зрителите се насладиха на изпълнението на незрящата Хриси Пачалова, която доказа, че в музиката и изкуството няма място за предразсъдъци. Със своя глас тя накара Любо Киров и Галена да се обърнат, въпреки че те нямаха представа за нейното състояние.

Хриси изпълни песента „Не искам“ и се представи наистина добре. Тя дойде със своята група от верни приятели, с които заедно пеят и създават хубава музика. Можем само да се надяваме, че участието ѝ в „Гласът на България“ ще ѝ послужи като трамплин за една добра кариера в бъдеще. За свой ментор тя избра Любо Киров, който вече ѝ обеща, че ще ѝ помогне по всички възможни начини.

Галена пък сподели мнение, че е хубаво в България да има такива млади творци. Тя изрази надежда, че ще има и добри композитори, които да създават мелодии за тези изпълнители.

Прочетете още: ТОВА Е НАЙ-КРАСИВОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ В „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“ (ВИДЕО)

Ние от „Площада“ също сме удивени от Хриси Пачалова и ѝ пожелаваме всички възможни успехи в бъдеще! Тя трябва да е доказателство, че незрящите хора също могат да преследват мечтите си. А близките на хора в неравностойно положение не бива да забравят да ги подкрепят!

Вижте нейното изпълнение:

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.