На 51 г. Есил Дюран извади тяло на богиня (СНИМКА)

Певицата Есил Дюран остава една от най-стилните и красиви жени в поп-фолк жанра. Макар и да е вече на 51 години, Есил не спира да ни удивлява с начина, по който изглежда. Много често дори виждаме сравнения между нея и Дженифър Лопес, която е на същата възраст като нея. Няма как да отречем, че и двете изглеждат просто страхотно.

Тези дни Есил отново ни напомни за себе си. Тя разкри една от тайните си за красива и стегната кожа. В социалните мрежи певицата се пусна по бяло потниче и гащи, „опакована“ в прозрачно фолио. От написаното от нея става ясно, че тя се е намазала с кокосово масло, което стяга кожата ѝ и я прави да изглежда по-млада.

„Домашна грижа с кокосово масло за стегната, гладка кожа„, написа Есил към снимката в социалната мрежа Инстаграм.

Есил Дюран ни удиви с начина, по който изглежда дори на 51 години

В коментарите феновете на Есил Дюран я поздравиха за начина, по който тя изглежда. Определено тя е пример, че всяка една жена може да полага грижи за себе си, независимо от своята възраст. Някои маски дори не струват толкова скъпо и могат да бъдат приготвени от подръчни материали. Като например маската на Есил с кокосово масло, което всеки един от нас може да си закупи от търговската мрежа.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *