Наш журналист за Борисов: Сега ще дойде и ще каже, че ще го убият

Журналистът Иван Бакалов написа повече от интересен статус в социалната мрежа Фейсбук. Той прогнозира какво би направил Премиерът в оставка Бойко Борисов, когато се яви пред депутатите в Парламента.

Според Бакалов, нищо чудно Борисов да каже, че са поръчали убийството му, както го стори през 2013 година. Тогава той каза, че почетният председател на ДПС Ахмед Доган е организирал план за елиминирането му.

Ето какво написа Иван Бакалов в своя профил в социалната мрежа:

„Ще дойде в парламента и с обидено гневен тон ще обяви как са поръчали да го убият. През 2013 каза, че Доган го е поръчал, сега сигурно Слави Трифонов или президента. И пак ще каже, като Тато, че това, дето го е построил, не можем да го боядисаме. Ама той вече е Бойко Чекмеджето, шофьорчето, Джипко Бибитков. Не става премиер от него повече. Карикатура.“

Президентът Румен Радев все още не е връчил на ГЕРБ първия мандат за съставяне на кабинет, но цирковете в Парламента започнаха. В първите дни новите депутати си размениха куп обиди, а Тошко Йорданов от „Има такъв народ“ нарече Борисов с прозвището Джипко Бибитков.

Журналистът Юлий Москов от своя страна сподели мнение, че този Парламент е едно просташко сборище.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *