Народът полудя! Мъже се млатиха пред хората на улица в Бургас (ВИДЕО)

Двама мъже се млатеха здраво току-що пред очите на десетки минувачи в бургаския жк „Възраждане“, съобщават наши читатели. Участниците в екшъна, разиграл се до пазара „Краснодар“, са с вид на абсолютни несретници и безкрайно изпаднали типове. Не е известно за какво са се скарали, но по-възрастният от двамата бе натиснал на земята другия мъж и му нанасяше удари. Той се опитваше да отскубне от ръката му чантичка, разказа очевидец за Флагман.БГ.

В един момент играта съвсем загрубя и двамата започнаха да си разменят юмруци. В сблъсъка се включи първо мъж на средна възраст, който изскочи от колата си, за да разтърве биещите се. И той обаче бе повален на земята.

„Веднага се намесих. Не използвах никаква сила, скарах се и на двамата и се представих за полицай. Те се стреснаха и разотидоха в различни краиша. И двамата имаха наранявания по лицето и ръцете. С охлузвания бе и мъжът от джипа, който първи тръгна да ги разтървава, но допусна грешка, защото приложи сила, а не разум“, разказа Петър Николов за Флагман.БГ, който засне и ни изпрати видеото и впоследствие предотврати по-сериозен инцидент.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *