Мълния във „Фермата“! Участничка е с положителен тест за бременност

Участничка в телевизионното риалити на bTV „Фермата“ бе изненадана не с един, а с цели два тестове за бременност, видя „Площада“. След като видя двете чертички пред себе си, Мария не успя да сдържи сълзите си и се разрида от вълнение.

Блондинката получи старите тестове като подарък от най-близките си. Стана ясно, че нейният съпруг открил тестовете в дома им и реши да ѝ ги подари, докато тя е в стопанството. Мария пази тестовете си като реликва и за нея това е скъп спомен от миналото.

Пред камерите Мария се трогна и призна, че дълго време не е можела да забременее, въпреки опитите за това. Поради това нейната дъщеря е едно наистина чакано дете. Тя има две рожби, като освен дъщеря, тя има и по-малък син. „Това са най-важните моменти в живота ми, поради което реших никога да не изхвърлям тестовете“, споделя Мария.

Останалите герои във „Фермата“ също получиха сантиментални и ценни за тях подаръци. Актрисата Даяна Ханджиева, например, истински се развълнува, след като нейните родители ѝ изпратиха получена от нея награда за актьорско майсторство. Тя бе с формата на златно еленче.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *