Мира Радева изригна: Партията на Слави готви диктатура!

Социологът доц. Мира Радева направи стряскаща прогноза в интервю пред в-к „Марица“. Тя оприличи „Има такъв народ“ на Слави Трифонов на партия, която ще иска да въведе диктатура в България.

Попитана от в-к „Марица“ дали има шанс ИТН да състави кабинет в новия парламент, Мира Радева отговори:

„Много трудно. За съжаление, ИТН действат по селския маниер: „Аз съм най-важният на света!”. Смятат,  че са водачи на стадото овце насред полето – възприемат ни като стадо, което трябва да бъде командвано.

Това не е ли диктатура на пролетариата? Нали така искаха да ни оправят години наред, нали така щяхме да стигнем развития социализъм, комунизма! Това са същият тип хора, с някакъв пролетарски ентусиазъм! Наистина обществото трябва да брани демокрацията, която сме постигнали.

Защо толкова хора гласуваха за ИТН? Това е цялото младо поколение, което няма спомен от комунизма, което не разбира какво се случва и е възпитано, за съжаление, от тази мутрашка култура, чалга културата.

Оказах се наивник на средна възраст, като мислех, че все пак тия хора имат някакъв бизнес опит, демократична култура. Не, оказа се, че това е мутрашкият подход: сега, като те фрасна, ще ти кажа как ще станат нещата!“

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *