Помните ли? Когато Милен Цветков изгони „Мис България“ от студиото (ВИДЕО)

Изминаха няколко тъжни дни от трагичната кончина на Милен Цветков, който бе убит от дрогиран 22-годишен джигит насред Великден. Припомняме, че „Субару“-то на ТВ водещия бе размазано отзад от мощното „Ауди“ на джигита Кристиян, който се оказа дете на богати родители.

Истината е, че Милен Цветков бе една от най-колоритните фигури в българския телевизионен ефир. Той бе журналист със силни принципи, който не цепеше басма на никого – дори на силните на деня. Това е и главната причина, поради която Милен често бе уволняван от работа от различни места.

Милен Цветков е автор на някои от най-запомнящите се моменти в българския ТВ ефир. Сега ще ви припомним именно един подобен случай.

През 2009 година в студиото на Цветков гостува избраната за „Мис България“ Антония Петрова. И до днес много българи са озадачени от този избор, но това е друга тема на разговор.

В студиото Милен Цветков опита да проведе интервю с нея, приканвайки я да отговори на въпроса „Кога България бе приета в Европейския съюз“. След като миската отказа да отговори, Цветков показно я изгони от студиото си.

Вижте този наистина комичен момент от кариерата на вече покойния журналист и ТВ водещ. Определено той е човек, който ще ни липсва и чиято липса трудно ще бъде заменена.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *