Мая Илиева с разтърсваща изповед за Жоро Илиев

Мая Илиева е вдовицата на фатално простреляния бос на ВИС-2 Георги Илиев. Главния бе застрелян от снайперист на 25 август 2005 година пред собственото му заведение „Буда бар“ в Слънчев бряг. Тогава Илиев празнуваше победа на футболния Локомотив (Пд), който бе негова собственост. И до днес убийството му не е разкрито от властите.

И до днес Мая Илиева не сваля халката си, символ на любовта ѝ с Главния. Впоследствие тя имаше романтична връзка с Ники Шванца, но пред приятели споделя, че никога няма да свали пръстена от ръката си.

Ето какво написа Мая Илиева, с което тя трогна хиляди хора, говорейки за истинската любов:

„Веднъж пих кафе със съпруга ми… Кафенето беше евтино и неприятно, а кафето безвкусно и хладно. Но съпругът ми беше млад и красив и аз го обичах ужасно много. В тази сутрин носех старото си палто, което мразех толкова много, че обвинявах него за всичките си неволи в живота. Караше ме да се чувствам грозна и дебела, а на всичкото отгоре и не топлеше.

Пих гадното кафе на малки глътки и гледах мъжа си. Той ме обичаше и това личеше дори в погледа му. И аз го обичах… Нямате представа колко много. Мечтаех си един ден да се гледаме по същия начин, но в някой хубав ресторант, а аз да изглеждам стилна и красива. За него, разбира се.

Съпругът ми почина млад и също толкова красив, колкото в онзи ден, в който пихме евтино кафе. Аз останах сама. През следващите години изпих стотици кафета в най-различни заведения. Имах дрехи, наистина много дрехи и почти бях изтрила спомена за онова палто, което съсипваше живота ми. Но всеки път, когато отпивах от топлата напитка, си мечтаех да нося грозното си старо палто и да пия гадно кафе, стига да съм с него. Тогава разбрах, че съм имала целия свят, а сега, когато имам пари, съм гола и бедна…“

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *