Мария Илиева призна за най-голямата трагедия в живота ѝ

Безспорно Мария Илиева е сред онези съвременни български певици, които създават качествена музика и имат много почитатели.

Истински професионалист в своята област, попдивата създава хит след хит, а това изисква много работа, време и отдаденост на кариерата.

И както пее в песента си: ”Искаш да имаш, но нямаш”, така и тя няма само върхове, а и моменти на страдание и болка в живота си.

Още като ученичка в родния град Велико Търново, а после и в Казанлък, бъдещата звезда усеща как често я отхвърлят заради това, че е дете на разведени родители. Дори една от приятелките й я изоставя заради това. Това е един от първите случаи, когато Мария разбира, че ако иска да продължава напред, трябва да бъде силна и не да плаче, а да се бори.

Точно тогава, както и в по-късните години, а и до днес, певицата споделя колко важна е била подкрепата на майка й, включително и във финансово отношение.

Един от най-драматичните моменти обаче в живота на Мария Илиева е загубата на баща й. Въпреки че оттогава са минали 8 години, тя никога няма да забрави колко изгубена се е чувствала в този момент. Макар и да не е живяла с баща си като малка, тя се сближава с него в София и той много й помага в трудни моменти. След като го изгубва, Мария е сломена и се чувства толкова зле, че само помощта на специалист успява да я избави от паник атаките.

Силният характер на Мария Илиева, жаждата й за живот и любовта на близките й хора правят така, че тя да преодолее скръбта си и да се отдаде на творчество, любов и на най-хубавото в живота й – нейният син Александър. Да, не е лесно да отглежда сама детето си, но тя му дава обич и за двама, което личи дори от снимките с него.

Силните жени винаги намират изход и оцеляват. Въпреки болката и понесените удари, те вървят с гордо вдигнати глави. И пеят като Мария, защото музиката е гласът на душата, жадуваща за обич, щастие и красота. А широката усмивка – тя е за тези, които не вярват, че животът е чудесен дори когато в него има тъжни дни.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *