Марешки за Слави Трифонов: Той е един утьо

Лидерът на „Воля“ Веселин Марешки направи остър коментар по адрес на Слави Трифонов. Аптекарският бос го нарече „утьо“ и заподозря, че Трифонов ще излъже българския народ.

Партията на Марешки не успя да влезе в новия парламент, но за сметка на това „Има такъв народ“ на Слави се превърна във втора политическа сила.

Говорейки в „Лице в лице“ по бТВ, Веселин Марешки заяви: „Излизам чист и неоптнен от мандата в парламента. Не съм откраднал един лев от българския народ и заявявам това гордо. Аз си представям политиката и политиците малко по-различно от това да се плезя и да съм татуиран от горе до долу.“

Той добави: „Няма да излизам от политиката и давам един ден на втория (Слави Трифонов – бел.ред.), който ще прави правителство, защото първият в лицето на Бойко Борисов явно няма да успее да направи кабинет. Ако вторият в парламента, още на първия ден не приеме субсидия от един лев и мажоритарни избори, аз ще отида и ще му кажа, че не е мъж, а поредния утьо, който подлъга българите и ги лъже. В момента те („Има такъв народ“ – бел.ред.) могат да изпълнят всичко от референдума, на който аз също гласувах за. Имат огромна подкрепа за това. Ако не го направят, значи са утьовци.“

Веселин Марешки отново потвърди, че няма намерение да излиза от политиката, въпреки лошия резултат на обединението Воля – НФСБ.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *