Мангъров: Сега сме като свинете, дето ги убиваха с пяна заради чумата

След като не успя да стане депутат от новото Народно събрание, доц. Атанас Мангъров отново подхвана любимата си тема – пандемията от COVID-19.

Доцентът бе гост в предаването „Беновска пита“ и коментира случващото се в страната в момента. Разбира се, той отново не изневери на хапливия си език, с който стана известен.

„Борисов е умен човек и ме разбра за COVID, но не устоя на зомбираната група около него“, заяви доц. Мангъров.

Той добави, че все още не носи маска и не вижда никакъв смисъл от това. „Слагането на маска е все едно да отидеш на война, да сложиш картонена броня и да си мислиш, че тя те пази! Това не се случва, това са приказки за малки зайчета!“

Едно от най-скандалните изказвания на доц. Мангъров бе следното: „В момента ние сме в ролята на тези свине, които преди 2 години ги убиваха с въглероден двуокис, с пяна заради чумата по свинете. Това нещо не бива да се допуска, това е чиста проба фашизъм!“

Говорейки за действията на държавата и премиера Бойко Борисов по време на пандемията, той каза: „Действията бяха едно напред, две назад. За да си водач, трябва да имаш кураж, да имаш „здрави гащи“. Когато нямаш се въртиш – днес отваряме, утре затваряме. Хубавото е, че Борисов не затегна нещата по начина, по който става в други страни, лошото е, че беше много колеблив!“.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *