Маги Джанаварова шокира с тяло на богиня (СНИМКИ)

Маги Джанаварова неведнъж е споделяла пред своите почитатели тайните на перфектната си фигура, а те всъщност са добре известни – редовни тренировки и разумно хранене. Само дето не всички ги прилагаме, напомнят колегите от „За Жената“.

На последните снимки по бански обаче, като че ли за първи път виждаме звездата от третия сезон на Music Idol толкова уверена в себе си и в начина, по който изглежда.

Те са от фотосесията ѝ във връзка с новото парче на Маги и 100 кила „За теб“, а от публикациите ѝ в Instagram виждаме, че певицата още е здраво хваната от емоциите покрай излизането му.

„Много специална за мен песен, с един от най-специалните хора в живота ми @100kila – ОБИЧАМ ТЕ!“, написа развълнуваната Маги на 18 юли, в деня на излизането на парчето.

А след това направи няколко публикации със снимки по бански, които доста нагорещиха атмосферата в мрежата.“Вселената си знае работата! Благодаря на прекрасния екип, който си създадохме! Да знаете, животът е приказен и те среща с все по-прекрасни хора, благодаря ви момчета и момичета за любовта!“, написа още Маги.

„Продължавам да ви облъчвам с моменти от изживяването „За теб“, извини се тя, но всъщност нито един неин почитател не възрази „облъчването“ със секси снимките по бански на Маги.

Маги Джанаварова

Маги Джанаварова

 

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *