Любимата на Милен Цветков разкри последните му думи

Изминаха три месеца откакто журналистът Милен Цветков загина по трагичен начин на светофар на известен столичен булевард. Милен бе пометен от джипа на дрогиран джигит, който се вряза в колата му и отне живота му. В момента наркоманът Кристиян е в ареста и очаква процеса си, но каквото и да се случи, Милен Цветков няма да се върне.

Астроложката Милена Иванова – Еа бе жената, която до последно бе с Милен и минути преди смъртта му. Двамата се запознават по време на участие на Милена в неговото продаване, като любовта между тях пламва. За съжаление, Милен е отнет по брутален начин от Милена, която днес отбеляза три месеца от смъртта му във Фейсбук.

Тя разкри и какви са били последните думи на известния журналист, преди да си тръгне от дома ѝ и да се качи в автомобила си „Субару“.

„Три месеца без теб, любов моя! В последния ти ден ти ми каза, че си мечтаеш след няколко години да си спомняме как сме преминали през пандемията, а ти да ме питаш: „Помниш ли? Бях сигурен, че няма да умрем от коронавирус!“

Прочетете още: Това е дъщерята на Милен Цветков, която джигитът Кристиян остави без баща (СНИМКИ)

Тя си спомня и друго нещо, което Милен ѝ е казал преди смъртта си:

Ти ми каза с любяща усмивка: „Знаеш ли, любов, понеже ти си по-млада от мен, най-вероятно аз ще си тръгна от тази земя преди теб. Затова се усмихвай на шегите ми, защото някой ден ще искаш да ги чуваш отново, но няма да имаш тази възможност“.

Очакваме да стартира делото срещу джигита Кристиян, който все още е в ареста. Съдът не удовлетвори неговото желание да бъде пуснат, за да завърши образованието си. Цялото общество се надява, и то с право, че ще има справедлива присъда за ужасяващото престъпление, което той извърши навръх Великден.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *