Луна показа луксозния си морски имот, закупен с хонорара от Капките (ВИДЕА и СНИМКИ)

Певицата Луна определено знае как да привлича и дори задържа вниманието върху себе си.

Съвсем наскоро изпълнителката от лекия жанр качи поредица от снимки, в които показва новото си жилище, находящо се близо до морския бряг. Става ясно, че то е закупено с хонорара, който е заработила в „Като две капки вода“.

Мнозина от феновете ѝ се усъмниха, че взима чак толкова големи суми, на което тя отговаря, че с парите, които изкарва, може да си позволи още много жилища.

Е, не можем да отречем, че скандалната поп-фолк дива има вкус за лукса. Вижте как изглежда домът ѝ, споделен от самата нея.

 

View this post on Instagram

 

Have a nice weekend everybody👑 Follow @luna_music_official for more

A post shared by ЛУНА👑LUNA OFFICIAL PAGE (@luna_music_official) on

 

View this post on Instagram

 

За моята перфектна визия,сънят е много важен!Моето легло е много удобно и пази всичките ми тайни!Заспивам късно след нежен масаж и се събуждам рано отпочинала и красива,готова за предизвикателствата на новия ден. Секса е много важен за да съм в кондиция и не се ограничавам в това отношение и го правя минимум по 4 пъти в седмицата. Слушам любимата песен на всички “Луна Президент”,която ми носи късмет и сбъдва желанията ми.”Луна Президент” е предизвикателството,което ще промени живота ви. #лунапрезидент #луна #завинаги #мечта #желана #царица #президент #lunapresident #luna #president #queen #goddess #body #super #star #explore #instagram @luna_music_official #youtube Luna Music Official #follow

A post shared by ЛУНА👑LUNA OFFICIAL PAGE (@luna_music_official) on

 

View this post on Instagram

 

Относно десетките запитвания от фенове и журналисти как поддържам краката и дупето си ще споделя няколко тайни: -През ден правя по 150 Клека със тежест 20кг. -2 пъти седмично минавам между 6-7км разхождайки се сред природата. -2 Пъти седмично тичам в парка ако времето го позволява или във фитнес залата по 60 мин. -Преди 10 години съм си правила операция за Удължаване на краката с 5,6см в Австралия. -Правила съм си веднъж пластика на бедрата, дупето и лазерна интервенция на кожата в тази област. #luna #president #body #queen #divine #explore #youtube Luna Music Official For more @luna_music_official #instagram

A post shared by ЛУНА👑LUNA OFFICIAL PAGE (@luna_music_official) on

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *