Луиза Григорова показа за първи път момченцето си (СНИМКА)

Актрисата Луиза Григорова за първи път показа своя първороден син Бран. До този момент Луиза пускаше снимки на бебенцето, но главно в бебешката му количка и без да показва лицето му. Сега обаче тя се престраши да покаже сина си.

В социалните мрежи актрисата написа, че малкият Бран запълва всяка една празнина, която тя някога е усещала в себе си. Видимо младата майка е на седмото небе от щастие – точно така, както би трябвало да бъде. „Бран изпълва живота ни с истинското, необятното и безусловното щастие и любов!“, написа Луиза, която направи големия си пробив в актьорството с ролята си в българския сериал „Стъклен дом“ преди вече доста време.

Но защо малкото момче се казва именно Бран?

Мнозина помислиха, че причина за това е сериалът „Игра на тронове“, където има герой със същото име. Самата Луиза обаче разкри, че не това е причината.

Малкият Бран носи древно славянско име, произлизащо от името Бранимир. В същото време има уелски бог, който носи именно това име. Самата Луиза споделя, че се надява детето ѝ да стане силно и независимо, както предполага името му.

Луиза Григорова
Луиза Григорова не крие щастието си след раждането на своя първороден син Бран
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *