Лили Иванова удиви всички с начина по който изглежда (СНИМКА)

Примата на българската естрада Лили Иванова продължава да ни удивлява! Този път всички говорят за начина, по който певицата изглежда, дори и на сериозната си възраст.

В онлайн пространството се появи снимка от фотосесия на Лили, като виждаме, че тя изглежда просто великолепно. Разбира се, има известна намеса на компютърната програма фотошоп, но истината е, че самата Лили от много време насам се грижи за себе си. Тя внимава изключително много по отношение на хранителния си режим и внимава за всяка хапка, която слага в устата си. Това оказва своето влияние.

Прочетете още: ТОВА Е ТУРСКАТА ДИЕТА, С КОЯТО ЛИЛИ ИВАНОВА ТОПИ КИЛОГРАМИТЕ

Според някои запознати, напоследък Лили е „луднала“ по хранителния режим на самия руски президент Владимир Путин. Тя споделя, че най-добре на организма ѝ влияе зърнената храна. Поради тази причина тя гледа да ѝ дава приоритет в менюто си.

Сред любимите храни на примата са хумус, булгур, леблебия и елда. Самата Лили споделя: „Зърнените вкусотии не съдържат никакъв холестерол, минимални мазнини, но доста калий и натрий, както и белтъчини и витамини. Oт време на време само ям месо, но си позволявам и черен шоколад, освен мед. Това само извън режима, който си действа, дори да прекаля с няколко блокчета шоколад“.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *