Леле! Глория шокира с размера на дините си (СНИМКА 16+)

Лятото е любимия сезон на гласовитата певица Глория, която се оказа еталон за подражание и идол на няколко поколения българи, включително и на нейни колежки, пишат колегите от „Блиц“.

Снимките от плажа преобладават в профилите на Гло в социалните мрежи. Тези дни шокира с нова порция съблазън, а бюстът й предизвика бурна дискусия. ‘Толкова големи гърди не сме виждали“, е първата реакция на нейните последователи.

Глория си е направила селфи, но е хванала в кадър и огромната си гръдна обиколка. Тя никога не е акцентирала върху това, но този път погледът ни беше силно прикован от видяното. Гърдите на изпълнителката на „Пясъчни кули“ не са природна даденост, а са набъбнали с помощта на пластична операция и голямо количество силикон.

Прочетете още: ТУК ПРЕКАЛИХА – АЛЕКС ПЕТКАНОВА ВЗРИВИ ИНТЕРНЕТ СЪС СНИМКА ПО МОНОКИНИ (18+)

С огромната си пазва Глория слага в малкия си джоб Преслава, която преди години се славеше с най-голям естествен бюст, след което оперативно го намали заради проблеми в гръбнака. ретро звездата Силвия също може да диша прахта на по-актуалната си колежка, да не кажем, че и Катя от „Ритон“ може леко да завиди на пазвата на колежката си от фолка.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *