Любим актьор от “София ден и нощ” напуска сериала?

Актьорът Кристиан Кирилов, който играе любимия образ на Митака в сериала “София ден и нощ”, напуска шоуто. Очаква се Кристиан да се посвети на актьорска кариера в далеч по-касови продукции, като вече дори е взел участие в голям филм, заснет у нас.

Снимките, пуснати от него в социалните мрежи, подсказват, че става дума за сериозен холивудски проект. Филмът е американски, но е бил заснет в България. От снимките на Митака става ясно, че той е влязъл в кожата на воин, вероятно от отдавна отминали епохи.

Продуцентите на “София ден и нощ” са опитали да спрат Кристиан от напускане на сериала, но той е твърдо решен да преследва по-големи амбиции в бъдеще. Няма спор, че той е сред любимите образи в “София ден и нощ”. Не случайно Митака отвя конкуренцията и спечели приза за любим актьор на Нова телевизия.

Въпреки визията си на фитнес маниак и плейбой, Кристиан е много амбициозен и твърдо решен да се развива като актьор. Наскоро той е бил забелязан и в коридорите на НАТФИЗ, където вероятно той ще кандидатства за студент.

Със сигурност той ще ни липсва на малкия екран в ролята на Митака. Образът бе много колоритен и обичан от феновете.

Ето и снимките от снимачната площадка, която Митака пусна в интернет:

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *