Колко време отнема да получите заем?

Времето, необходимо за получаване на одобрение на молба за кредит, както и за самото получаване на отпуснатите средства след одобрение, зависи от това какъв кредитен продукт е избран. Обикновено е необходимо повече време при кандидатстване за кредит пред банкови финансови институции, които имат изискване за доказване на доход, посочване на поръчител, предоставяне на редица документи, и по-кратко при теглене на кредит онлайн от небанкова финансова институция. Бързите кредити пестят времето на потребителите и позволят получаване на средствата до минути. 

Процесът на избор на кредитираща институция също изисква време и когато говорим за бърз кредит, то е повече от необходимото за получаване на самия заем. Важно е да проверите условията, лихвените проценти, годишния процент на разходите, таксите, предлаганите кредитни продукти, изискванията на финансовите институции, за да извършите информиран избор, който да не представлява риск за финансовата ви стабилност и да удовлетвори нуждите ви. Този процес на проучване и избор отнема повече време от самото кандидатстване за кредит пред небанкова финансова институция. 

Колко време ви е нужно да за получите заема, след като изберете кредитираща институция?

Ако изборът ви се е спрял на фирма за бързи кредити, ще получите средствата, за които кандидатствате, за няколко минути. Кандидатстването се извършва изцяло онлайн и само срещу лична карта, като за попълване на формата за отпускане на креди са необходими 2-3 минути. Отговор на молбата за заем се получава до 15 минути, а времето за превеждане на средствата след одобрение на молбата за кредит зависи от начина, по който сте избрали да ги получите. Ако сте предоставили банкова сметка, на която да получите отпуснатия заем след одобрение, средствата ще бъдат при вас в срок от 15 минути до 2 часа. В случай че предпочитате да получите средствата кеш чрез каса на EasyPay например, то парите ще бъдат наредени от кредитиращата институция незабавно след одобрение на молбата ви за кредит и може да ги вземете веднага. Бързото одобряване на молбите и незабавното превеждане на средствата е значимо предимство на онлайн кредитите, което ги прави подходящо решение за неотложни финансови проблеми и при спешна необходимост от финансови средства. 

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *