Кой е Книгата в „Маскираният певец“?

„Маскираният певец“ стартира в събота своя втори сезон, като шоуто на „Нова телевизия“ успя да привлече пред екраните голяма част от родната аудитория. В предаването виждаме известни личности, чиято самоличност в началото не знаем, да пеят облечени в атрактивни костюми и маски. Целта пред зрителите, а и пред панелистите в шоуто, е да познаят кой стои зад съответната маска. И така, днес ще попитаме – кой е Книгата?

Книгата определено е интересен персонаж. При своя дебют на сцената той/тя изпълни рок класиката „It Must Have Been Love“ на групата „Роксет“. Вижте изпълнението в следното видео:

След визитката и първата песен на Книгата, веднага всички се впрегнаха в размисли – кой се крие зад този атрактивен костюм?

Появиха се различни теории за това. Чуха се имената на естрадната прима Йорданка Христова, на актрисата от „Откраднат живот“ Янина Кашева, Катя от „Ритон“, Петя Буюклиева, Нели Рангелова и други. Определено ще бъде интересно да продължим да разискваме тази мистерия и в бъдеще.

Вече обсъждахме кой е Бебето, а също и кой се крие зад костюма на Булката. Тези два образа също са много интересни и накараха феновете да се развълнуват, гледайки предаването. От панелистите чухме някои наистина интересни предположения, като остава да видим дали някой измежду Азис, Михаела Маринова и Владо Пенев е успял да познае.

Очите
Кой се крие зад маската на Очите в „Маскираният певец“?

Ако има състезание за най-атрактивни костюми, то със сигурност Очите ще трябва да участва. Този костюм определено грабна вниманието ни.

Според някои първоначални теории, зад костюма на Очите се крие певицата Люси Дяковска. Други пък предположиха, че това е красавицата Диана Димитрова, известна като д-р Огнянова от хитовия сериал „Откраднат живот“. За нея се знае, че е артистична натура, поради което не би било изненада да я видим в подобна роля на сцена.

Плашилото
Въпрос за милиони – кой е Плашилото?

А кой ли е Плашилото? Това също е въпрос, който все по-често се задава след съботния лайв.

Някои от предположенията до момента водят към актьора Калин Врачански и победителя в „Сървайвър“ Ваня Джаферович. По-смелите пък предположиха, че това може да е самият Лорд Евгени Минчев.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *