Кой е Булката в „Маскираният певец“?

Първият епизод на риалити формата „Маскираният певец“ очаквано накара всички да говорят за него. Видяхме страхотни костюми и участници, а главната тема на разговор е самоличността на хората, стоящи под маските.

Вече обсъдихме с вас, че най-вероятно Бебето е обичаният актьор Димитър Рачков. По принцип той е водещ на шоуто, заедно със Зуека, но сега изненадващо бе заменен от колегата си Геро. Това ни доведе до теорията, че най-вероятно Рачков е поканен да участва и заради това в момента не е водещ.

Сега да обсъдим – кой е Булката?

Булката определено е сред най-атрактивните участници – цялата в розово и с ефектен състезателен шлем на главата. Но кой е той/тя?

Много зрители предполагат, че това е фолк звездата Галена. Тя никога не е криела афинитета си към розовия цвят, като дори можем да припомним клипа към песента ѝ „МамаУраган“. Според други теории, Булката е друга поп-фолк певица – Мария. Има още предположения за Рут Колева, Деси Добрева и Мариана Попова.

Интересни теории има и с друг ефектен участник в „Маскираният певец“ – Баба Яга. Панелистите тук се обединиха около мнението, че това със сигурност е мъж. Според някои зад маската стои актьорът Иван Юруков, а други смятат, че това е Юлиан Вергов. Александър Сано и Дидо от Д2 също бяха споменати като опции.

Мозъкът също е интересен персонаж. Той е с маска на тъжно човече, но пък всъщност изглежда като весел и забавен персонаж. Поради това някои смятат, че това е Краси Радков, а други – водещият Цецо от „Семейни войни“.

Мозъкът
Кой се крие зад маската на Мозъкът?

Според много зрители, образът Палячи може да е Мария Илиева или Милица Гладнишка, докато според други под маската стои Теди Кацарова.

Колкото до плашещата и зловеща Змия, там теориите стигнаха до имена като Благой Георгиев, Миро и отново Димитър Рачков. Любопитни теории породи и Златният, където като евентуален участник се споменава дори самият продуцент на предаването Магърдич Халваджиян.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *