Караянчева хвали Борисов пред симпатизанти: Той построи пътища

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева проведе среща със симпатизанти на ГЕРБ в Димово. Тя изрече куп похвали по адрес на премиера Бойко Борисов, подчертавайки свършеното от него през годините. Според думите на Караянчева, никой друг не е направил толкова много, колкото Борисов от началото на прехода.

„Искам да ви предам специални поздрави от нашия председател на партията, господин Борисов. Това, което той с екипа си направи за България през последните 10 години никой не го е правил в годините на така наречения преход. Всички виждаме, че България се преобрази. България вече има пътища. Знам, че се строи тук и вашия път. Всичко това е в следствие на средства, които са събрани в хазната, на добра данъчна политика, борба с контрабандата“, заяви Караянчева в Димово.

Цвета Караянчева смята, че действията на президента Румен Радев, подкрепящ протестите, не се отразяват положително на страната.

„Решихме да предложим Конституция, като обявихме, че над този проект ще работи ВНС. В началото се говореше за Конституция и ВНС, но след като заговорихме ние, изведнъж никой не искаше. Искат служебен кабинет“, смята Караянчева, която днес е в Димово. Според нея „всеки може да каже каквото иска, дори да излъже и ние чуваме всички мнения“. „Никога не сме казали, че сме безгрешни, но това, което се случва в момента с подкрепата на президента, не е добре за България. За мен като председател на Народното събрание е важно институциите да си говорят“.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *