Камелия с разтърсваща изповед: Направих аборт на рождения си ден

Поп-фолк звездата Камелия направи разтърсваща изповед в интервю пред Мон Дьо, излъчено навръх нейния 50-и рожден ден.

Пред водещия певицата призна, че винаги е опитвала да има деца, но до момента е преживяла три аборта. Най-шокиращ от тях е бил абортът на близнаци, който тя е претърпяла на своя рожден ден – събитие, което със сигурност е променило начина, по който тя гледа на личния си празник.

„Чисто емоционално, чисто хормонално, ако някога опиша през какво съм минала, никой няма да повярва, че изглеждам така. Дори на най-близките си съм спестявала някои неща. Три бременности съм загубила. В тази посока направих всичко. Ако наистина трябва да имам деца в този живот, ще имам. Може би това е моят избор. Това е като белег.  Беше болезнено, особено първия път. На рождения си ден трябваше да направя аборт, не по мое желание, с близнаци. Казах си, за да се случи това нещо – или съм готова да го преживея, или просто това е моят белег, за да мога да продължа напред“, изповяда се Камелия пред Мон Дьо.

Тя разказа какво е изпитала в момента, в който е видяла баща си в ковчег. „Когато видиш баща си в ковчег, осъзнаваш, че го виждаш за последен път. И хем е там, хем го няма. Тогава за първи път осъзнах болката, загубата. Толкова истинска, че не може да бъде описана. Страх ме беше да го целуна. Накрая спрях да мисля и го направих“.

„В деня на погребението му, от гроба му отидох да пея. Накрая споделих за загубата си пред публиката, а Лепа Брена след това питала: „Кое е това момиче така да издържи? След това се сринах“.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *