Звезда от „София ден и нощ“ показа наедряло бременно коремче (СНИМКА)

Секси актрисата от „София ден и нощ“ Калина Кузманова се готви за раждането на първото си дете. Русокосата красавица е в напреднала бременност и щастливият момент наближава с всеки следващ ден.

Тези дни Калина зарадва приятелите си в социалните мрежи, пускайки снимка с наедрялото си коремче. Блондинката не крие щастието си от тези мигове и се опитва да ги споделя с последователите си в онлайн пространството. А те определено не са малко, тъй като тя доби популярност с участието си в известния риалити сериал на „Нова телевизия“.

При последната си снимка хубавицата позира в парка на фона на зеленина и дървета. Макар и леко наедряла заради бременността, актрисата остава все така очарователна.

Ето и въпросната снимка на Калина с наедрялото коремче:

Калина Кузманова
Чаровната Калина Кузманова показа бременно коремче

Калина Кузманова доби известност със „София ден и нощ“, но за съжаление хитовият риалити сериал на „Нова телевизия“ приключи не отдавна. Блондинката обаче направи всичко възможно да остане под светлините на прожектора, взимайки участие в различни реклами и фотосесии.

Под снимката с бременно коремче тя написа: „Емоциите на мама вече бушуват яко, беби ритка стабилно, а спането става все по-малко. Здравей 30-та седмица“.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *