Как да разнообразим дългогодишната връзка?

Много често връзките са романтични и страстни само в началото. С напредване на времето те попадат в рутината и определено имат нужда от разнообразие. В повечето дългогодишни връзки се появяват и деца, които също, макар и несъзнателно, отнемат от времето на двойката. 

Не се отчайвайте, всяка връзка преминава в началото през романтични период и след това бива “обладана” от ежедневните задължения и грижа за децата. Тайната за това връзката да остане здрава е да я разнообразявате с различни дейности.

Ходете заедно на театър, курсове или танци

Излизайте само двамата, както в началото сте се наслаждавали един на друг. Независимо дали ще изберете театър, кино, концерт, или вечеря с приятели, такива излизания ще заздравят и припомнят по-топлите взаимоотношения. 

Да се запишете на курсове, които са интересни и за двама ви, или на танци, които харесвате, също е добра идея. Отново ще имате възможност да прекарате време заедно и да разпуснете. Всички видове курсове и танци организират и партита, на които можете да срещнете нови хора и да създадете нови приятелства. Освен това, ще придобиете нови умения, които винаги бихте могли да използвате в различни ситуации. 

Планирайте почивка само за вас

Дори само за един уикенд, отидете само двамата на почивка. Със сигурност има близък, на когото да разчитате да гледа детето/децата. Дори и да ви се струва твърде кратко само за уикенд, всъщност два дни са напълно достатъчни да си припомните колко страстна е била връзката ви. Не пренебрегвайте и различни варианти за романтични изненади. 

Включете играчки за възрастни

Разнообразете дългогодишната връзка, като разнообразите и сексуалния си живот. По-смелите могат да закупят дилдо, а традиционалистите спокойно могат да заложат на секси бельо. На пазара има и игри за възрастни, които също биха разнообразили взаимоотношенията в леглото. На каквото и да се спрете, не забравяйте, че трябва и двамата да бъдете съгласни и на двамата да ви доставя удоволствие.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.