Какво казва Слава Севрюкова за отвъдното?

Името на феномена Слава Севрюкова не се споменава често. Силата на нейното енергийно поле обаче е изключителна. В продължение на 30 години с нея са провеждани психотронни сеанси. Това означава, че тя работи само със силата на мисълта, достигаща до непознати за обикновения човек места във Вселената. Резултатите от тези изследвания са записани и издадени в монография.

Слава прави редица предсказания за бъдещето на страната ни и за важни световни събития. Много интересни обаче са нещата, които тя споделя за живота след смъртта и за отвъдното. Според Севрюкова няма нито Рай, нито Ад. Няма врящи казани, ужасни създания и двуглави змии. Такива мисли могат само да съсипят земния живот на човека. И раят, и адът са тук, на земята – те са в нашите желания. Да бъдем мъдри, да имаме мярка във всичко и да се стремим към добро – това е посланието на феномена към хората.

Слава твърди, че е надниквала в отвъдното неведнъж. Когато настъпи краят на земния ни път, духът преминава там натоварен с нашата тъмна и светла същност. Там той продължава своя живот, освободен от телесната си обвивка. Душата си отдъхва от преживяванията, синтезира всичкия натрупан опит и получава своята задача за следващ живот. Когато настъпи моментът, духът се преражда в ново тяло, за да се върне и довърши делата си на Земята. Тези цикли продължават до момента, в който духът достигне съвършенство и земният живот вече не го привлича.

Прочетете още: СТРАХОВИТО ПРЕДСКАЗАНИЕ НА СЛАВА СЕВРЮКОВА, НАПРАВЕНО ПРЕДИ 36 ГОДИНИ

Пътят към отвъдното е път към божествената светлина, завръщане към себе си, пречистване от карма. С всеки следващ живот в тяло душата се усъвършенства. Смъртта на Земята е живот в отвъдното, а връщането за нов живот тук е смърт в тайнствените селения. Един безкраен кръговрат през тънката граница на двата свята. През всичкото това време постепенно духовното израстване достига висините на божествената чистота. Когато това се случи, идва и краят на преражданията. Душата е готова за най-великия момент в съществуването си – единение със Създателя.

Дори да не разбираме всички това и да не вярваме в думите на Севрюкова, със сигурност можем да направим едно нещо. Да живеем достойно, честно и в доброта!

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *