ТОВА е един от най-добрите филми на България! Спомнете си за Иван Иванов! (ВИДЕО)

„Всичко е любов“ е филмът, който превръща Иван Иванов в истинска звезда и в един от най-обичаните български актьори за всички времена. Помните го, нали? Сигурни сме, че е така!

Филмът се появява на екран през 1979 година, като е режисиран от Борислав Шаралиев. Освен големия Иван Иванов, в ролите можем да видим още Янина Кашева, Вълчо Камарашев, Ибиш Орханов и други. Музиката към него е дело на Веселин Николов.

Определено „Всичко е любов“ е един от любимите филми на няколко поколения българи. И до днес той често се предава по телевизията, а хората с удоволствие се връщат назад в спомените, гледайки го за пореден път.

Филмът е драматичен и не е лесен за гледане, но за сметка на това е много хубав. А няма как да отречем, че ролята на Иван Иванов в него е просто брилянтна! Това определено е роля, която се прави веднъж в кариерата.

Предлагаме ви да си припомните за този страхотен български филм, гледайки избрана сцена от него. Защото е имало време, когато българското кино наистина си е заслужавало. И едва ли някой може да оспори това твърдение. Сега родното кино е в труден период и рядко ставаме свидетели на качествени продукции, но не винаги е било така. Приятно гледане!

loading...

One thought on “ТОВА е един от най-добрите филми на България! Спомнете си за Иван Иванов! (ВИДЕО)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *