Ивана проговори за тежката загуба на баща си

Навръх своя имен ден Ивановден, любимката на народа Ивана намери сили да говори за една от най-тежките загуби в своя живот – загубата на баща си.

Изпълнителката на „Сто патрона“ бе гост в студиото на „Преди обед“ по бТВ, споделяйки: „На имените дни обикновено стават по-големи и мащабни празненства, защото няма човек, който да не знае Ивановден. Докато рожденият ден остава по-интимен, невинаги съм го празнувала“.

И добави: “Най-хубавите ми имени дни съм празнувала на работа. Когато си на участие, всички празнуват с теб, има толкова много Ивановци, когато знаят, че Ивана пее тази вечер“.

Певицата намери сили да говори за загубата на един от най-близките си хора – баща си. Тя обясни: „Животът не е “Празник всеки ден”. Аз го пожелавам на хората винаги с песента ми, но щастието е един миг. То се редува с тъга, отчаяние… Колкото и да не искам да се натъжавам в този ден, миналата година беше сложна и шеметна, в която се редуваха тъжни моменти и удовлетворение от сцената. Загубих баща си. Досега не ми се беше случвало да загубя мой близък“.

Бащата на Ивана почина след усложнения на коронавирусна инфекция.

“Когато огънят дойде в твоята къща и те подпали, да видиш какво се случва. Нито ти е до музика, нито ти е до пеене и си казваш “Какво толкова направих, защо ми го отне толкова рано?” – разказва за трагичната загуба тя.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *