Ивана от „Игри на волята“ се появи при Гала без бельо (СНИМКА)

Ивана Дилова е без съмнение може би най-атрактивната участничка в „Игри на волята“ за тази година. Тя знае как да попада в центъра на вниманието, дори и когато вече не е част от предаването. Този път Ивана направи истински скандал, гостувайки на Гала в „На кафе“ в ефира на NOVA.

В шоуто на Гала Ивана Дилова се появи с ултра къса и изрязана рокля, където се видя, че тя изобщо не е сложила бельо. Така лъснаха краката и дупето ѝ, за радост на всички зрители на „На кафе“ от мъжки пол.

Екипът на предаването също се зарадва на гледката, а коментари в социалните мрежи също не закъсняха. Общо взето, Ивана отново показа колко е палава и че не се притеснява от публичното внимание върху себе си.

Както е известно, Ивана напусна „Игри на волята“ поради здравословни проблеми. Тя разкри, че е имала проблеми и със своя приятел, с когото напоследък „доста са се поскарали“.

„Moжe би cpeщaм пoдxoдящитe xopa в нeпoдxoдящoтo вpeмe. Чe cъм тpyдeн xapaĸтep cъм тpyдeн, нo и тe нe ca лecни. Πaдaм cи пo ocoбeни типoвe. He oбичaм дa ми e cĸyчнo в любoвтa, cпoĸoйни oтнoшeния нямa дa ca ми интepecни“, коментира Ивана Дилова в ефира на NOVA.

loading...

Един коментар за “Ивана от „Игри на волята“ се появи при Гала без бельо (СНИМКА)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *