Вижте само колко красива е дъщерята на Ванко 1 – ще ви паднат ченетата!

Рапърът Ванко 1 предизвика скандали с участието си във ВИП Брадър, като някои хора попитаха, защо мъж с престъпно минало е представян като „ВИП“ от страна на популярното предаване. Истината е, че някои хора са готови на всичко, за да реализират висок рейтинг и да спечелят пари. Но това е друга тема.

Днес ще поговорим за Ивана Главчева – дъщерята на пловдивчанина, която направо удари в земята всички останали с красотата си.

Ивана вече не е малко дете, а една красива млада дама, по която въздишат всички момчета. Макар и още твърде млада, Ивана дава заявка,  че в бъдеще ще се говори много за нея.

Някои са на мнение, че Ивана превъзхожда значително други популярни щерки, сред които Ивон на Анелия, Симона на Глория и скандалната Сузанита на Орхан Мурад.

Особено имайки предвид, че за гореспоменатите момичета усилено се спекулира, че те са правили хирургични подобрения по себе си. Съвсем различен е случаят при Ивана Главчева, която, поне на този етап, не е прибягвала до скалпел. А и ако трябва да сме честни, май няма особена нужда от това.

Друго добро впечатление прави фактът, че профилите на Ивана в социалните мрежи са затворени и не всеки може да разглежда снимките ѝ. Това води до извода, че тя не търси излишно внимание, даже напротив – държи личния си живот в тайна.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *