Октомври носи любовни проблеми на тези три зодии

Месец октомври е вече тук, а за съжаление на някои, той ще донесе любовни проблеми на определени знаци от зодиака.

По принцип всички искаме да ни върви в любовта, но това не винаги е възможно. Понякога Купидон просто ни обръща гръб. Ето кои зодии биха могли да имат любовни проблеми на любовния фронт през новия месец.

Риби

Рибите май са изпаднали в есенна депресия или просто моментна дупка. Те няма да се радват на кой знае колко любовни трепети през новия месец, казват звездите. Даже съвсем напротив. Тези дни рибите ще имат лошия навик да се фокусират най-вече върху лошото в живота. Ще бъдат видимо затворени и няма да искат комуникация с партньорите си. Възможно е техните партньори да се почувстват пренебрегнати. Душата им се намира в хаос.

Везни

Макар и точно октомври да е месецът на везните, на тях в момента хич не им е до любов. По-скоро биха предпочели компанията на приятели, а романтиката в момента не им е приоритет. Принципно това не е предпоставка за някакви драми във връзката, но не е изключено везните и този път да започнат да търсят „под вола теле“. Ще ги дразнят банални неща като неизмити чинии или преместени вещи. Ако тонът на комуникацията не се промени, това ще доведе до усилващо се напрежение.

Водолей

Нали знаете – няма как да бъдете обичани, ако вие самите не обичате себе си. Водолеите имат нужда от обич и нежност, но истината е, че често не знаят как да си ги поискат. Със самото си поведение често отблъскват хората, които могат да им ги дадат. Водолеите трябва да преосмислят поведението си и да погледнат по-надълбоко в душата си. Да видят къде е проблемът, защото такъв действително има. Обмислете начина, по който постоянно изисквате от партньора си и започнете вие самите да давате повече. Ако не го сторите, можете да останете сами.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *