Ето я червенокосата изгора на Михаил Билалов (СНИМКИ)

Актьорът и водещ на „Стани богат“ Михаил Билалов зарадва феновете си, допускайки ги до личния си живот. Екранният Джаро пусна в социалните мрежи снимка на жената до себе си – красивата сценаристка Ваня Николова.

На снимката Билалов и Ваня са в компанията на дъщерята на актьора, която си дойде в България, за да види баща си по коледните празници. Това бе наистина удобен повод за щерката да се запознае и с новата жена до известния си татко.

На снимката тримата позират от Бузлуджа, която стана част от зимната им обиколка, включваща няколко приятни български селца.

Прочетете още: АЛЕКС РАЕВА ПОКАЗА ТАЙНСТВЕНИЯ МЪЖ, БАЩА НА ДЕТЕТО Ѝ (СНИМКА)

Ваня Николова е сценарист с утвърдена практика у нас. Тя е работила в предавания като „Тройка по никое време“ и „Сблъсък“. Не обича да се снима, за разлика от доста други жени и не си пада по известността. С мъж като Михаил Билалов обаче може и да ѝ се наложи да се показва по-често.

Ето и въпросната снимка, която Михаил Билалов пусна с двете си любими момичета:

Познахте ли къде сме? Въпрос за първа сигурна сума“, написа Билалов под кадъра и за своя изненада получи серия от отговори.

Иначе наистина не можем да отречем, че Ваня Николова изглежда като жена със стил. Това личи от друга нейна снимка, където тя изглежда като истинска бизнесдама:

Ваня Николова
Ваня Николова – новата жена до Михаил Билалов
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *