Ето я красавицата, която роди дете на Росен Петров (СНИМКИ)

Бившият сценарист на Слави Трифонов Росен Петров трябваше да изчака да навърши 50 години, за да се радва на първородна рожба.

Петров, който бе и депутат от партията на Николай Бареков, се радва на първото си дете, родено му от 38-годишната красавица Десислава Нешева.

Днес Росен е горд баща на момиченце, което се роди през този месец в столичната болница „Токуда“. Прави впечатление, че Десислава Нешева изглежда много по-сериозна и различна от предишните гаджета на Петров, който имаше славата на заклет плейбой.

Вместо поредната моделка, Деси е интелигентна млада жена. Тя е доктор по генетика и има различни постижения в сферата на науката. Завършила е с отличие софийската 22-ра гимназия, а след това решава да тръгне по пътя на молекулярната биология. В публичното пространство попада чрез изследване, което извършва относно историята на прабългарите и траките. Тя успява да направи нещо удивително, изследвайки останки на повече от 7000 години.

Росен Петров и красавицата Десислава

Росен и Деси са заедно вече повече от две години. Те бързо решават, че искат да пренесат връзката си на следващо ниво и се сдобиват с дете.

Преди да се загаджи с Десислава, Росен Петров поддържаше близки отношения с танцьорката Зарина, а след това и с друга красавица – Карина, която после започна работа в Народното събрание. Днешната половинка на сценариста обаче е коренно различна от предишните му гаджета.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *