Ето кой е новият мъж до Мария Игнатова, слага Рачков в малкия си джоб

Известно време след раздялата си с актьора Димитър Рачков, Мария Игнатова отново цъфти на крилете на любовта. Русокосата водеща има нов мъж до себе си, с когото Рачков не може да се сравнява, разбрахме от светските среди.

В случая става дума за интелектуалеца и общественик Ивайло „Нойзи“ Цветков – бивш главен редактор на списание „Егоист“, който често е канен да се изявява в телевизионните студиа. Той е известен с високия си интелект, доказание за което е фактът, че говори седем езика, сред които и два „мъртви“ такива – латински и древногръцки.

Мария Игнатова и Нойзи вече дори не крият, че са двойка. Те често се появяват заедно на публични места и демонстрират любовта си.

Игнатова Нойзи
Мария Игнатова и Нойзи – новата светска двойка

Приятелите на Мария коментират, че откакто е с Нойзи, тя не може да си намери място от щастие. Новият ѝ любим превъзхожда значително Димитър Рачков, що се отнася до интелектуалния им багаж. С Нойзи Мария може да води задълбочени разговори, каквито трудно би могла да води с комедийния актьор.

Самият Димитър Рачков обаче също се радва на нова любов. Актьорът се вижда със сексапилна плеймейтка, а според последните слухове дори възнамерява да ѝ предложи брак. По всичко изглежда, че той също е оставил връзката си с Мария Игнатова зад гърба си.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *