Ето ги! Сашо Кадиев се показа с новата си приятелка (СНИМКА)

Актьорът и ТВ водещ Александър Кадиев не крие, че от известно време насам не живее с майката на детето си, а напротив – има нова жена до себе си.

Това е красивата 23-годишна хасковлийка Ивелина Чоева, която определено привлича внимание към себе си със своя безупречен външен вид. Наскоро двамата бяха заедно на почивка в Доминиканската република, където се откъснаха от българския хайлайф и се порадваха на слънчевите лъчи.

Ивелина Чоева обаче далеч не е просто една красива жена, даже напротив. Младото момиче бе включено от журито на сп. „Форбс“ в категорията „Социално предприемачество“, представяща 30 българи, които имат уменията и желанието да променят света. Ивелина попада в списъка заради разработено от нея мобилно приложение, което позволява на жени, жертви на домашно насилие, да потърсят помощ.

Пред сп. „Форбс“ тя заявява: „Аз лично не съм била жертва, но близки приятелки бяха в подобна ситуация. През 2018 се запознах със статистиката в България и си оказа, че страната ни е в члените места не само в Европа, но и в света. Започнах да работя с айти екипи, които довършиха приложението. В него събрахме всякаква информация с помощни центрове, национални спешни линии, бутон за локализация на жертвите и успяхме да направим нещо, което да бъде полезно не само на жертвите, но и на техни приятили. Смятам, а и не само аз, че не се дава достатъчно гласност на проблема и не се прави достатъчно за неговото разрешаване“.

Ивелина Чоева
Красавицата Ивелина Чоева

В онлайн пространството се появи любопитна снимка, на която виждаме Сашо Кадиев и Ивелина Чоева заедно. Не знаем дали тогава все още са били гаджета или са се криели от медиите, но е факт, че те са заедно на въпросната фотография.

Снимката е част от медийна кампания на приложението „За теб“. Двамата позират с бели тениски, на които забелязваме логото на апликацията.

Сред големите постижения на Ивелина Чоева е и корица на модното списание „Воуг“. Тя е снимана за неговото украинско издание.

Ето и въпросната снимка на Ивелина със Сашо Кадиев:

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *