Елизабет от „Игри на волята“ се появи полугола в джакузи (СНИМКА 16+)

Огнендата блондика от „Игри на волята“ Елизабет Василева отново накара мъжете да отворят усти. Този път тя се появи на снимка, видимо полугола в топло джакузи. Определено можем да кажем, че треньорката по спортна гимнастика знае как да прави провокации.

По всичко изглежда, че Лизи е решила да му отпусне края след приключване на формата и да се отдаде на малко живот. Тя направо добро представяне в тазгодишното издание на „Игри на волята“, но не успя да спечели – голямата награда отиде при Андрей. Двамата бяха добри приятели във формата, но сега ситуацията не е точно такава.

От направения кадър виждаме, че Елизабет се е отдала на зимен туризъм, но в джакузито със сигурност не ѝ е студено. Тя е с широка усмивка на лицето си и е вдигнала ръце във въздуха. На фон виждаме, че около нея има доста навалял сняг, което обаче ни най-малко не притеснява симпатичната блондинка.

Прочетете още: ЕЛИЗАБЕТ ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ СЕ ПОЯВИ В ЧАЛГА КЛИП (ВИДЕО)

Още по време на предаването видяхме, че Лизи няма проблем да използва сексапила си в нейна полза. Тя знае, че е красива жена, което ѝ позволява да манипулира мъжете и да ги кара да играят по свирката ѝ. След излизането от формата тя дори започна да консумира славата си, снимайки се във видеоклип на поп-фолк изпълнител.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

Ето и въпросната снимка на страстната гимнастичка:

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *