Д-р Куин и Съли се събраха – вижте как изглеждат в момента (СНИМКА

Вероятно всички помним знаменития сериал „Доктор Куин лечителката“, който бе изключително популярен и у нас. Хиляди български семейства се събираха пред телевизора, за да гледат епизодите на тази незабравима продукция.

Тя разказваше за лекарка, която напуска големия град Бостън и се заселва в по-малък град, за да отвори собствена медицинска практика. Там д-р Куин се запознава и влюбва в енигматичния Съли, като освен това е принудена да се грижи за трите деца на нейна приятелка, която е ухапана от гърмяща змия.

Тези дни попаднахме на снимка, на която виждаме д-р Куин (Джейн Сиймур) и Съли (Джо Ландо) отново заедно! Днес американската актриса е на 70, но продължава да изглежда просто невероятно. При Съли пък промяната е голяма, защото днес той е побелял и няма помен от дългата му коса, която знаем от сериала. На снимката има още двама актьори от сериала – Уилям Шокли (Ханк Лоусън) и Джейсън Лиланд Адамс (Престън Лодж).

Вижте ги и преценете доколко са се променили всички те:

доктор куин съли
Актьорите от д-р Куин лечителката – отново заедно

Животът на Джейн Сиймур е наистина интересен. Тя се омъжва цели четири пъти, като има общо три деца от двама различни бащи. Джо Ландо от своя страна има цели четирима наследници, плод от любовта му с Кирстен Барлоу.

Освен с актьорство, Джейн Сиймур се занимава с писане на книги, а също и с рисуване. „Когато ме сполетя ужасна депресия, вместо да плача, се изправих до статива. Спомних си училището, тогава уроците по рисуване бяха задължителни, но днес те са напълно изключени от програмите на американските училища“, разказва Джейн.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *