Той се маскира като 80-годишен дядо и отива на фитнес площадка. Ченетата им увиснаха на напомпаните младоци, когато видяха на какво е способен дядото! (ВИДЕО)

Този мъж решава да си направи изключително любопитен социален експримент, свързан със спортуването и вдигането на тежести.

Очевидно спортист и добре подготвен физически, той решава да се преоблече и гримира като възрастен дядо, след което да отиде на площадката с фитнес уреди. Там всеки си мисли, че младият мъж е около 80-годишен, просто защото така е направен да изглежда.

Представете си почудата на останалите, когато т.нар. “дядо” започва да демонстрира какво може, вдигайки големи тежести и демонстрирайки завидна физическа форма. Може да се каже, че останалите просто не могат да повярват, защото никой не знае, че това не е възрастен дядо, а един млад мъж като тях, просто облечен и гримиран като такъв!

Отначало никой не гледа сериозно на дядото, който пристига на фитнес площадката. Скоро след това обаче, всички пляскат в израз на огромно уважение към “стареца”.

loading...

One thought on “Той се маскира като 80-годишен дядо и отива на фитнес площадка. Ченетата им увиснаха на напомпаните младоци, когато видяха на какво е способен дядото! (ВИДЕО)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *