Вижте дъщерята на Юксел Кадриев като абитурентка (СНИМКА)

Водещият на новините по бТВ Юксел Кадриев изпрати абитурент. Това е неговата дъщеря Габриела, която успешно завърши 12-и клас и направи нова важна стъпка в своя живот.

За своя бал Габи бе избрала черна тюлена рокля, като в тъмната гама бе и нейният грим. За да се погрижат за нея, Юксел заведе дъщеря си при стилистите на телевизията, на които има пълно доверие. Прави впечатление, че Габриела не е избрала някоя от така модерните сложни прически, а е предпочела съвсем обикновена спусната коса.

loading...

За бала на Габи в София пристигна и нейната майка Бонка. Юксел и Бонка са разведени, но в името на дъщеря си се събраха отново за нейния бал. Двамата възрастни са показали съвсем нормални отношения един към друг, разговаряйки спокойно. Припомняме ви, че Юксел и Бонка преживяха скандален развод, по време на който се съдиха един друг за родителската права над дъщеря им.

На този етап Габриела все още не е решила каква стъпка да предприеме. Тя се колебае дали да остане в България или да продължи да учи в чужбина. Каквото и да избере, нейният татко със сигурност ще я подкрепи.

Ето и щерката на Юксел Кадриев по време на нейния бал:

юксел кадриев дъщеря

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *