Дъщерята на Мира Добрева я засенчи с красота (СНИМКА)

Никога не сме предполагали, че журналистът Мира Добрева има толкова красива дъщеря. Досега не бяхме виждали порасналата Лора, но вече сме убедени – щерката е дори по-красива от майка си!

Мира винаги е имала репутация на една от най-красивите журналистки у нас. Тя е дългогодишно лице на БНТ и половинка на режисьора Жоро Торнев. Дори и в момента Мира има предаване в ефира на БНТ 1, чрез което позволява на зрителите да задават въпроси на специалисти от различни сфери.

Истинското злато в живота на Мира Добрева обаче е нейната дъщеря Лора.

Тези дни Мира пусна снимка на двете в социалните мрежи, пожелавайки честит рожден ден на щерка си. А както се вижда, Лора е станала истинска красавица.

Под снимката Мира написа: „Лори, неземна моя Лори! Честит рожден ден! Нека стане така, че нищо в живота да не те разочарова! Нека стане така, че никой да не може да те излъже! Нека стане така, че да вървиш по пътя на живота до дълбоки старини и все сияйно слънце да огрява всяка твоя стъпка!…. Обичам те! Обичам те! Обичам те!“

Ето и въпросната снимка:

Мира Добрева
Мира Добрева заедно с красивата си дъщеря Лора

Лора е плод на любовта между Мира Добрева и нейния първи мъж. След това тя се загаджи с режисьора Жоро Торнев, от когото също има едно дете – 12-годишният Георги.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *