Дъщерята на Лили Игнатова е подобрено нейно копие (СНИМКИ)

Едно от „златните момичета“ на българската художествена гимнастика Лили Игнатова се гордее със своята дъщеря Йоана и има много причини за това. Младото момиче изглежда като същинско подобрено копие на популярната си майка. От нея усещаме същата грация и нежна красота, с която Лили удивляваше целия свят с изявите си на гимнастичка.

Йоана е първородна дъщеря на Лили Игнатова и е плод от любовта ѝ с офицера от НСБОП Росен Дойчин. През това лято тя работи усилено на морето, където бе част от екипа на известно заведение в Лозенец. Самата Лили Игнатова също е била забелязвана там, като заведението е собственост на бизнесмена Димитър Тодоранов.

Вижте още: ЗА ПЪРВИ ПЪТ КИЧКА БОДУРОВА ПОКАЗА ОСИНОВЕНАТА СИ ДЪЩЕРЯ (СНИМКА)

Йоана също бе поела по пътя на художествената гимнастика, също като майка си. Едва на 4 години тя влиза за първи път в спортната зала. Тренирала е като индивидуален състезател, но също така и като част от ансамбъла.

лили игнатова дъщеря
Йоана – красивата дъщеря на Лили Игнатова

На 17 години обаче Йоана взима ключово решение за своето бъдеще. Тя решава да спре с художествената гимнастика, въпреки мнението на Илияна Раева и треньорката ѝ Нешка Робева. Те смятат, че Йоана е наследила таланта на майка си, а с повече хъс и желание може да постигне големи успехи. Йоана обаче предпочита да се откаже от спорта и да развива творческите си умения. Тя посещава курсове за гримьорство и обожава да експериментира с външния си вид. Често пътува по света и черпи вдъхновение от различните места, които посещава.

лили игнатова дъщеря
Няма спор, че Йоана е наследила красотата на майка си

Пътуванията са много важни за Йоана. Тя три пъти е посещавала САЩ на студентска бригада. За момента не знаем тя да е обвързана, но Лили Игнатова отдавна мечтае за първо внуче. Йоана има по-малък брат, който се занимава активно с баскетбол, също тръгвайки по пътя на спорта. За съжаление, Лили отказва да дава интервюта, криейки личния си живот в тайна.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *