Топ 10 на ДУХОВЕ, уловени от камера! Ще се смразите! (ВИДЕО)

Вярвате ли в духове? Смятате ли, че има нещо свръхестествено, което заобикаля нашата действителност? Действителността на живите?

Никой не знае със сигурност. Поне докато не се пресели в Отвъдното. Има обаче не малко доказателства, че може би мъртвите понякога не намират покой и бродят сред нас. Понякога дори са били заснемани, докато го правят!

Тази компилация съдържа именно подобно случаи – на призраци, уловени на камера. Не знаем дали тези кадри са истински или изфабрикувани. Едно обаче е сигурно – доста са страшни! Не бихме искали да бъдем там, когато са били заснети. Това наистина може да ни уплаши и да ни накара да преосмислим някои неща, свързани с нашия свят.

Пожелаваме ви приятно гледане, но ви съветваме да внимавате! Не е изключено след това да сънувате кошмари! Гледайте на собствена отговорност!

Съществуват ли наистина духове? И как да разберем, ако домът ни е обитаван от призраци? Това са въпроси, които отдавна вълнуват хората. Още отпреди много, много години.

Има някои начини, по които можете да направите проверка и евентуално да установите, дали имате подобен проблем.

Някой хора могат да се закълнат, че са усетили някой да ги докосва по рамото в празната стая. Според учените, занимаващи се с паранормални явление, това е сигурен признак , че около вас има дух на починал човек.

Ако внезапно усетите аромат, който ви напомня на починал ваш близък, то вероятно неговият призрак е близо до вас. Ароматът може да означава, че духът ви пази и закриля. По същия начин може да усетите и неприятна миризма.

Кучетата и котките имат силно развита чувствителност към паранормалното и, когато вашите любимци започнат да се държат необяснимо и странно, то може би те виждат и чуват неща, които вие не можете – може би усещат присъствието на дух в дома ви. Понякога котката ви сякаш се взира в нищото, а може би тя наистина вижда нещо. Свръхестествените способности на животните е ясен показател на наличието на духове.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *