Дори и на 50 – Ирен Онтева демонстрира страхотно тяло (СНИМКА)

Помните ли някогашната маненека Ирен Онтева? Имаше време, когато тя бе сред най-обсъжданите и желани жени в България. Името ѝ се свързваше с различни бизнесмени, а самата тя се появяваше на кориците на различните списания.

Днес Ирен е вече почти на 50 години, но красотата ѝ далеч не е увехнала, дори напротив. Това лято Онтева почиваше на българското Черноморие, радвайки се на слънчевите очи в Созопол. Тя пусна снимка от ваканцията си, където се вижда, че дори и вече в по-напреднала възраст, Ирен остава все така красива и съблазнителна:

Ирен Онтева
Ирен Онтева доказа, че възрастта не е порок

Зад превъзходния външен вид на бившата моделка стои стриктен хранителен режим и редовен спорт. Както и преди сме казвали, това е рецепта, която няма как да не даде резултат при когото и да е.

Наскоро бе рожденият ден на Ирен Онтева, който през миналата година тя отпразнува под блясъка на Монако. Този път тя отпразнува по-семпло празника, вероятно и притеснена от пандемията от коронавирус.

В Созопол Ирен Онтева бе с най-скъпия си човек – нейния син Кристиан, който е плод на връзката ѝ с известния бизнесмен Христо Сираков – Стоте манекенки. Напоследък тя се отдръпна от прожекторите на публичното внимание, но определено няма как да я забравим.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *