Димитър Рачков ли е Бебето от „Маскираният певец“?

Снощи официално стартира вторият сезон на риалити формата „Маскираният певец“ в ефира на Нова телевизия. Както винаги, тепърва предстоят догадки за участниците в шоуто. Вече обаче имаме първата силна теория, а именно – че Димитър Рачков е в ролята на Бебето.

Изненадващо за всички зрители, Рачков не е сред водещите на предаването през новия сезон. Вместо него, партньор на Зуека е друг актьор – Герасим Георгиев – Геро. Веднага се появиха спекулации, че причината за отсъствието на Рачков се крие в това, че този път той е сред участниците.

Определено подобен ход от страна на продуцента Магърдич Халваджиян бихме могли да определим като гениален. По време на живите предавания Маги често се е шегувал със Зуека и Рачков, че за наказание може да ги накара да бъдат сред участниците. А ето, че сега това най-вероятно вече се е случило, коментират феновете на „Маскираният певец“.

В първия епизод на предаването Бебето изпълни песента „Черни котараци“ на рокаджийката Милена. С това още повече се засилиха слуховете, че зад маската стои човек с чувство за хумор, точно какъвто несъмнено е и Рачков.

Появата на Бебето обедини панелистите Азис, Владо Пенев и Михаела Маринова, че най-вероятно това е именно Димитър Рачков. Човекът зад маската определено имаше любопитно и дори леко „детско“ поведение, което пасва идеално на обичания актьор.

Иначе първото издание на „Маскираният певец“ представи някои наистина отлични маски и костюми. Освен Бебето, видяхме герои като Баба Яга, Хищницата, Макаронът, Златния, Книгата, Мозъкът, Булката и други.

Ведната се появиха множество теории относно участниците в шоуто. Освен вече споменатия Рачков, чуха се предположения за имена като Деян Донков, Рут Колева, Дичо, Рафи, Милица Гладнишка, Миро и дори естрадната прима Лили Иванова.

През следващата седмица „Маскираният певец“ ще се раздели на два отбора, като ще има и първи изгонен от предаването. Със сигурност това ще бъде едно от най-гледаните предавания в телевизионния ефир за тази година.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *