Деси Тенекеджиева изригна заради короната: Моля ви, престанете…

Деси Тенекеджиева не издържа на напрежението и изригна в социалните мрежи заради истерията около коронавируса, която придобива все по-застрашителни размери, пише „Блиц“.

Певицата и актриса побесня и написа взривоопасен статус в профила си, който нямаше как да не привлече вниманието на последователите й.

„МОЛЯ ВИ! Престанете да заливате прифилите си със селфита от леглото, пред леглото, в болницата, пред и след нея, с маски и без маски с отчаяни физиономии…както и надълго и нашироко да разказвате с невероятни подробности как и с кого …и защо сте били сполетени от Короната!! Колко ви е температурата и колко кашляте.. Не е вече дори интересно“, пише певицата. И продължава още по-унищожително:

„Не разбрахте ли, че всички ще го изкараме това, рано или късно…за Бога??? Не сте първите, нито последните. Ако имате близки, които ви питат- разкажете, кажете, дайте съвет. Но всичко друго ми прилича на краен ексибионизъм и ексхибиционизъм!!

Освен това паниката и психозата е повсеместна.. навсякъде по света. Но в БГ…така като гледам ФБ се е превърнал в огромна рекламна кампания на Ковида..

Арееее! Поспрете се вече дееее! Дори на мен взехте да ми действате подсъзнателно и при всяко кихане си мисля ..как да се обадя на Йосиф, да се чуя с него за последно, да му дам кодовете и паролите, да му разкажа за всичко важно, за филмите, за бизнеса, за да го поеме! ДА! Животът е кратък. Всички сме смъртни. Понякога “Внезапно смъртни” както казва Воланд в Майстора и Маргарита…“

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *